Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza Cupra2

Killah

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Mar 2010
Mesajlar
233
Yaş
34
Arkadaşlar kendime cupra2 düşünüyorum bu aralar, ancak pek bir bilgi bulamadım. Kullanan tanıdığım da olmadığı için hiç bilgim yok, acaba kısaca bahsedebilir misiniz? Almaya değecek bir araba mı vs. vs. Çok teşekkürler şimdiden. :confused:
 
ayberk arakdasımız kullanıyo sana en ıyı bılgıyı verıcektır.hemde satmayı dusunuyo.
 
aynen ayberk yardımıc olur
 
ayberk Cupra2 hakkında istediğin bütün bilgileri sana verir arabasını satıyo zaten kazasız tertemiz beyaz Cupra2 ;)
 
ankrada bı tane mavı var ama ayberkın arac herseyı yenı yapıldı bakımlar falan.
 
En iyi bilgiyi sana ayberk vericektir ama ibiza cupra2de olan motor benim aracımdada olduğu için bende bi kaç bilgi veriyim.

İbiza Cupra2'ler Ve Golf Mk3 GTİ 16V'ler ABF Dohc Motora sahiplerdir Dohc motorun açılımı Double Over Head Cam(Üstten çift egzantrikli demek).

Bu motorların yağına suyuna tüm bakımları yapıldığı taktirde 450bin-500bin arası ömrü olduğu söyleniyor.Eğer bu arabanın sağlam yürümesini istiyorsan kilometresine çok dikkat etmen gerekiyor Özellikle Yorulmamışını bulmaya özen göstermeni tavsiye ederim.Kolay Gelsin.
 
Burak imzangüzel olmuş Çok tatlı durmuş
 
Geri
Üst Alt