İbiza CupRa !

29y2jwz.jpg

şu resmin ayrıntısı hiç birinde yok bence süper ötesi güzel düşünülmüş ! eline sağlık

maliyeti ne kadar olur bana füme boyatmanın ????
olmassa aracın jantlarını bu biçim yapıyım diyorum 750 milyona geliyor bu jantlarda
rs3yy.jpg

Ben olsam Janta ellettirmezdim boyanması kolay ve ucuz bana 300 TL ye mal oldu sokme takma ayırma boyama siboblar fln. Fakat maddi durumun warsa elindeki jantları sat koyusunu getirttir. İsterse en kral boyacı boyasın orjinal jant gibi saglam olmuo boyası... Ben belki orjinali getirtcem füme...

Sarıyı bırakın arabada tercih etmeyi tilşort rengi olarak bile tercih etmem!.. Amaaaa... Allak bullak oldum!. Acaba babamın aracını babamdan habersiz satsam n'lur? 😀 Ama üstüne ablamın aracınıda satmam lazım sanırım 😀

cuprada sevdiğim iki renkten biri..resimler güzel çıkmış ama malzemede çok sağlam 😉

yhaa 41 kere MaaşalLah... allah kaza bela vermesin kardeşim

Teşekkür ederim beyler cumlemiz kazasız belasız İNş

Ben olsam Janta ellettirmezdim boyanması kolay ve ucuz bana 300 TL ye mal oldu sokme takma ayırma boyama siboblar fln. Fakat maddi durumun warsa elindeki jantları sat koyusunu getirttir. İsterse en kral boyacı boyasın orjinal jant gibi saglam olmuo boyası... Ben belki orjinali getirtcem füme...

replikakasını bulamazmıyız bizim jantların ??? kafa kafaya gelir o zmn

Cem eline sağlık çok güzel kareler çekmişşin😱key:

Safa arabanında maşallahı var çok güzel bakıyorsun nazar değmesin...

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt