Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza cupra VS scirocco 1.4 TSI 160 hp VS cooper S

SİMON

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
3,402
onceden o kadar guzel tartısma konuları oluyordukı cekırdegımı alıp hayretle okuyordum ama benım dusuncem artık bu sekılde konulardan uzak duruyoruz sankı.... şimdi buraya desemkı cupramı type - r mı şenlik olacak:):)

bende bu aracları karsılastımanızı ıstıyorum ama bu aracların cok hararetlı bı tartısma olusturacagından emınde degılım...

ben tercıhımı ıbıza cupradan kullanıyorum fıyatı daha dusuk rakıbıne gore + aracın albenisi daha yuksek + hp si daha çok + dsg olmasıda daha hızlı vites geçiş imkanı olmasıda iyi...

cooper S ınde yuklenme acısında onu daha acık gibi ama BEN ibiza cupra diyorum
 
stock scirocco yla headerslı kasnaklı cooper s denedıgımızde S 3 4 boy fark koymuştu.Daha sonra chıplenıp gelen aynı manuel scıroccoyla aynı cooper ı denedıgımızde ilkinde kafa kafaya daha sonrakılerde scirocco 1- 2 boy farkı koymuştu..
İbiza cuprayla dıgerlerı arasında ne olur bılemem ama cupra stok sciroccoyı çok rahat geçer bence.Ama aktarması çok iyi olan cooperla kafa kafaya gidebilir.Bu arada söyledıgım coopers R53.
 
cooper ile ibiza kapışır scirocco geride kalır :)
 
Soru hangisini alırsın ise, Cooper S. Hem yükleme açısından hem de diğerlerinden daha güzel gözüktüğünü düşündüğüm için.
Eğer soru hepsi stokken hangisi geçer ise, Ibiza Cupra.
 
Soru hangisini alırsın ise, Cooper S. Hem yükleme açısından hem de diğerlerinden daha güzel gözüktüğünü düşündüğüm için.
Eğer soru hepsi stokken hangisi geçer ise, Ibiza Cupra.

her anlamda degerlendırebılırsın ayberkte cooperyuklenme acısından daha ıyıde bence gorunus anlamında ıbıza daha ıyı:)
 
Alacak olsam CooperS alırım, yarış yapacak olsam Ibiza Cupra' ya binerim :)
 
supercharger li bi cooper S i alir, ingiliz bayrakli aynalarimi takar gezerim..
 
Konu R56 olur Rocco ve Cupra soz konusuyken.Stock hallerınde ikisi de cupranın rakıbı olamaz.R56 nın da turbo olması eskısı gıbı kasnakla onla bunla ugrastırmıcak olması mınıyı bence zewklı kılıyor.Kılo olarak cupradan agır Roccodan hafıf.Yukleme konusunda mınının de cok b farkı olmıcak chıp egsoz fıltre gerısı bu hacımlerde yalan zaten.Cupra nın seslı Dsg sı yuklenme sonrasında ne tepkıler verır bılınmez ama aynı motora sahıp Rocco manuel secenegı ıle hem cooper a hemde cupraya bes basar benım gozumde:) Chıp egsoz fıltremı yapar temız temız bınerım hıc suphesız.Performans acısından bakıp ıllakı bseylerı gecsın dıye bakıcak olursak stock hallerınde halıyle Cupra alırım ama ben gecmesem de olur gezerım 2 turlarım arada sıkarım dersem kesınlıkle Rocco
 
Geri
Üst Alt