bu durumda bariz sekılde sanzıman farkı varmıs dıyebılırız zaten.Benım tercıhım kırmızı tek kapı olurdu,gecen yolda gordum boyle guzel bsy yok 🙂
bu durumda bariz sekılde sanzıman farkı varmıs dıyebılırız zaten.Benım tercıhım kırmızı tek kapı olurdu,gecen yolda gordum boyle guzel bsy yok 🙂
bence hemen hemen aynı araçlar gibi geldi birde sanki cupradaki arklar biraz daha yapılı gibi görünüyor videolardan ağırlık fark var 🙂 birde zamanlama kayıpları yaşanmıs sanırım bazılarında gti bazılarında cupra önde gitmis. birde neden cuprayla geriden başladınız sürekli ? ama güzel videolar elinize sağlık
maşşallah ben drag da çok dikkat ederdim kiloya 🙂 hemen satacaksın kilolu arkadaşı diğer araca çaktırmadan 🙂Teşhisiniz cok dogru ben hep kaput seviyesinden geri baslıorum şimdi farkettim 🙂 O an acele ettiğimizden denk getiremioruz arkadan araba falan geliyor. Bu arada madem kilo farkından olabilir diosunuz araçtaki kişilerin kilolarını acıklayayım.
Polo: driver 70 80 kg max passnger 90 kg civarı
Cupra ben 105 kg passenger 80-85 kg 😀
maşşallah ben drag da çok dikkat ederdim kiloya 🙂 hemen satacaksın kilolu arkadaşı diğer araca çaktırmadan 🙂
eskiden telsizmi vardı çaldıracan karşı tarafa kornayı yürüyecen önden 😉aslında teke tek yürücektik fakat malum Telsiz ve video çekimi için Co- lazım oluyor 😀
Neye gore şanzıman farkı var Can? Oranlarımı ? Performansımı ne biliyim yazılımımı merak ettimde 2 aracı bol bol kullanan biri olarak ben aynı diyorum denemelere gore sen nerden anladın...