Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza cupra tdi intercooler

Abi uzun zamandır intercooler aradığını biliyorum. Ayberk sağolsun :D

Aynı işlevi görecekse neden olmasın?

2.0 Bar biraz yüksek değilmi? Stock hali kaç bar basıyor?
 
cupra nın ıntercoolerının kac lıtre oldugunu ogrenmek lazım,eger bundan dusuk ıse arabanda turbo lag olusuru bu seferde mehmet abi,b de cupranınkınden yıne borular ust uste gelıyor bunda klasık sekıl var ve borulama sırasında braz ugrasabılırsın abi
 
Abi uzun zamandır intercooler aradığını biliyorum. Ayberk sağolsun :D

Aynı işlevi görecekse neden olmasın?

2.0 Bar biraz yüksek değilmi? Stock hali kaç bar basıyor?

şu anda zaten 1.5 bar basıyor :D giriş çıkışları büyüttük. pervaneyi büyüttük 2 bar basacak durumda ama yazılım lazım. yazılımla beraber intercooler lazım. o yüzden daha uygun bir intercooler arıyorum. sadece cupra intercooler 630 tl. borularıyla beraber 900 tl falan oluyor. bana seçenek sunabilirseniz çok sevinirim
 
forgecuprakitinstall.jpg

cupra160intercooler1.jpg


aynı sekılde olanını yaptırabılırsın abı ,eger borulama ısı cok kasmıcaksa lıtresı uygunsa onu da alabılırsın
 
hadi hayirlisi olsun mehmet abi. bu ilandakini takarsan HKS yazisida guzel olur :D ince bir detay ama daha yirtici yapar araci. ondan sonra yazilim ve gelsin 220 hpler :)
 
Aman abi gozunu seviyim fazla yuklenme eline alma motoru turboyu falan....
 
mehmet kafana koydun uçuracaksın ibizayı :)
 
mehmet abı senın koydugun lıngde tek boru cıkısı var ıkı taraftanda ama bak janın koydgu vıdeodakı 2 cıkıs var tek yandan senın aracının ıkı tarftanmı yoksa tek taraftan 2 cıkısmı var onu cozmen lazım yoksa uymaz.janın dedıgı gıbı hacım onemlı bıde.
 
Geri
Üst Alt