İbiza cupra tampon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JoSepHH23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlısı olsun valla 1 haftadır tampon aramayı bırakmıştım yoksa o sana kalmazdı anında alırdım ama nasip.Çok iyi fiyata almışsın kırık vs yoksa.Ben 500 liraya sıfır sadece tampon buldum, artık sen düşün🙂Bu arada hala cupra ön-arka tampon arıyorum haberiniz olsun🙂

xx

Hayırlısı olsun valla 1 haftadır tampon aramayı bırakmıştım yoksa o sana kalmazdı anında alırdım ama nasip.Çok iyi fiyata almışsın kırık vs yoksa.Ben 500 liraya sıfır sadece tampon buldum, artık sen düşün🙂Bu arada hala cupra ön-arka tampon arıyorum haberiniz olsun🙂

xx

takasa girerim hele bide araban gri olsa tadından yenmezdi bu takas🙂

değişiklik iyidir... Maksat Enginin işi görülsün🙂

xx

Şans kardesım ya düstü tamponda bır prblem yok cok ufak 1 2 kırık var onlarda yapıstırılcak ön ızgarayı buldum 50 lıra 10 15 lırada sol sıs kapagı 100 lırada boyası ondan sonrası malum 😀😀

değişiklik iyidir... Maksat Enginin işi görülsün🙂

Olurmu Göksel ikimizinde işi görülsün ki tadından yenmesin🙂Antep fıstığı tadında olmalı ki...😉

xx

Şans kardesım ya düstü tamponda bır prblem yok cok ufak 1 2 kırık var onlarda yapıstırılcak ön ızgarayı buldum 50 lıra 10 15 lırada sol sıs kapagı 100 lırada boyası ondan sonrası malum 😀😀

Sonra sende bıkarsın bana verirsin😀Hayırlı olsun yalnız kırık yerleri çok iyi güçlendir.Başını çok ağrıtmasın demedi deme sonra😉

xx

Olurmu Göksel ikimizinde işi görülsün ki tadından yenmesin🙂Antep fıstığı tadında olmalı ki...😉

xx

Sonra sende bıkarsın bana verirsin😀Hayırlı olsun yalnız kırık yerleri çok iyi güçlendir.Başını çok ağrıtmasın demedi deme sonra😉

xx

evt krdesım ıyıce guclendırıcem ya 🙂 arkayıda bulursam tam super olucak bu sansla onuda bulurm ucuza 😀

100tl idi en son sordugumda şuan nedir bilmiyorum ama onuda taktıgında şu var marpiyel ve arka tampon çok havada kalıyor yandan baktıgında🙂 çünkü zaten cupra tampon daha yakın yere

cupra R lip benım tam olur dımı benım bu tampona kardesım montajında sıkıntı flan yasamayız 🙂

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,883Kullanıcılar
KASIMCEPSon üye
Geri
Üst Alt