İbiza Cupra & Bocanegra ( Araç ve Renk Seçimi )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Hangisi?

• İbiza cupra - beyaz

Kullanılan: 12 10.6%
  • bocanegra - beyaz

Kullanılan: 24 21.2%
  • bocanegra - bordo

Kullanılan: 77 68.1%

• Kullanılan toplam oy
    113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben sislere xenon yaptırdım, parklarla sinyallerinide bağlattım Dursun'a o kadar. Zaten bi-xenon far standart... Alarm yok araba çok şaşırtıcı yalnız!

ben sislere xenon yaptırdım, parklarla sinyallerinide bağlattım Dursun'a o kadar. Zaten bi-xenon far standart... Alarm yok araba çok şaşırtıcı yalnız!

sislere xenon çok güzel duruyo..parklara sinyalleri bağlatmanda süper oldu..bendede öle..alarm konusuna gelirsen alarm için yeri ve alıcısı var ama standart değil sonradan takılıyo..
geçen hafta doğuşa gittiğimde öğrendim Serbay

servistemi taktırıcaz bunu? hararet göstergeside yok arabada.. birşey daha vardı aklıma takılan ama bir türlü hatırlayamadım... coming home yokmu arabada? :S

en ufak bişi de göstergede belirir problem
hararet gostergesi o kadar dert olmamali 🙂

servistemi taktırıcaz bunu? hararet göstergeside yok arabada.. birşey daha vardı aklıma takılan ama bir türlü hatırlayamadım... coming home yokmu arabada? :S

şu an servistede yok alarm..coming home var.. arabadan inmeden önce 2 defa selektör yap 15 20 saniye kadar yanıyo ışıkların

sislerin sağa sola direksiyona çevirdiğinde yanması özelliğini kapattın demi ?

sislerin sağa sola dönüş özelliğini kayadibinde kapattırdım ücretsiz..

sislerin maliyeti 250 tl.. Kaan selektör yapmak can sıkıcı coming homede.. :S auto olmadığı için..

kumandadan aynaları kapatamıyorum yalnız bu konuda fikriniz varmı sadece içeriden kapanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,851Mesajlar
21,889Kullanıcılar
dfatih3Son üye
Geri
Üst Alt