İbiza Cupra & Bocanegra ( Araç ve Renk Seçimi )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Hangisi?

• İbiza cupra - beyaz

Kullanılan: 12 10.6%
  • bocanegra - beyaz

Kullanılan: 24 21.2%
  • bocanegra - bordo

Kullanılan: 77 68.1%

• Kullanılan toplam oy
    113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıfır arabayı alıp direk sanayinin eline veriosanız sökülüp takılma vs oluyosa sadece Yazık diyorum...

Yoksa Leon Fr gibi bunlaradamı artık merceksiz yolluyorlar?

Sıfır arabayı alıp direk sanayinin eline veriosanız sökülüp takılma vs oluyosa sadece Yazık diyorum...

Sıfır araba sadece yetkili servise mi emanet edilir bunu bu şekilde söylemek çok yanlış sanayide ekmek yiyen işini helalıyle yapan adam gibi sanatını ortaya koyan ve yetkili servislere taş çıkartacak nice usta ve servisler var....

lem safa babam gibisin he 🙂 tutturmussunuz 0 araba sökme takma vs. ya o kadar büyütme gözünde adam gbi sökülünce hiç bişey zarar görmez 🙂

merak etmeyın sız arabanıza bınmeden daha arabanın marsına basılıyor,arabayı ıllakı zaman gecırdıkten sonra ellıcek degılız,alan dusunsun 🙂

lem safa babam gibisin he 🙂 tutturmussunuz 0 araba sökme takma vs. ya o kadar büyütme gözünde adam gbi sökülünce hiç bişey zarar görmez 🙂

😀😀😀😀uzhUhuahuauhdsusdsad Kanka bnm gozumde telefonun bataryasını bile çıkardıgın an benim için onun büyüsü gitmiştir 😀 😛

Sıfır araba sadece yetkili servise mi emanet edilir bunu bu şekilde söylemek çok yanlış sanayide ekmek yiyen işini helalıyle yapan adam gibi sanatını ortaya koyan ve yetkili servislere taş çıkartacak nice usta ve servisler var....

Walla asıl yetkili servise emanet edilmezde (Hepsi için geçerli değil) Sanayidede emanet edilmicek yerler cogunlukta. Sen yanlış tarafından bakmışsın Serhat abi olaya...

safa sıfır s500 alayım gozumu kapatır dursuna bırakırım !!!!! serhat yanlıs tarafından bakmamıs dursun yazdık farkındaysan 🙂🙂 bu arada sagır duymaz uydurur sıs farına xenon koyacaklarmıs 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt