Kaporayı sabah yolladım, bordo boca için yarın teslim alıyorum.. 🙂 Hayırlısıyla kazasız belasız binerim inşallah.
Fakat şöyle bir durum var plakasız yola çıkacağım kaskosunu yapıp çünkü plakayıu kendim çıkartcam 2 saatte çıkartıyorum ayrıldı zaten. Kayadibi'nden otobana kendimi atsam yeterli arabayı bağlatmamak için
sorun olmaz serbay 1 hafta plakasız gezdim yollarda 🙂Kaporayı sabah yolladım, bordo boca için yarın teslim alıyorum.. 🙂 Hayırlısıyla kazasız belasız binerim inşallah.
Fakat şöyle bir durum var plakasız yola çıkacağım kaskosunu yapıp çünkü plakayıu kendim çıkartcam 2 saatte çıkartıyorum ayrıldı zaten. Kayadibi'nden otobana kendimi atsam yeterli arabayı bağlatmamak için
Safa kusura bakma tribu sarinin uzerine tanimam 😀Hayırlı olsun öncelikle... Keske 2.5 3 ay bekleseydin bole arabaları herzaman alamıosun 1 kere oluyor oda istediğin olucak. Speed Blue yada Crono yellow un üzerine tanımam. Ben crono yellow vermiştim siparişi sonradan vazgectim speed blue yapalım dedim ama neyazıkki araba üretim bandına girmişti kısmet crono yellow mus 🙂 Boca olucaksada bordo tabiki.... Tadını cıkarın... Kazasız belasız. Sanırım crono yellow bnmki dahil tr de 3 tane war...