İbiza Cupra & Bocanegra ( Araç ve Renk Seçimi )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Hangisi?

• İbiza cupra - beyaz

Kullanılan: 12 10.6%
  • bocanegra - beyaz

Kullanılan: 24 21.2%
  • bocanegra - bordo

Kullanılan: 77 68.1%

• Kullanılan toplam oy
    113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaporayı sabah yolladım, bordo boca için yarın teslim alıyorum.. 🙂 Hayırlısıyla kazasız belasız binerim inşallah.

Fakat şöyle bir durum var plakasız yola çıkacağım kaskosunu yapıp çünkü plakayıu kendim çıkartcam 2 saatte çıkartıyorum ayrıldı zaten. Kayadibi'nden otobana kendimi atsam yeterli arabayı bağlatmamak için
hayırlı olsun şimdiden allah kaza bela vermesin

hayırlı olsun Patron ..cam tavan varmı?

otobana kadar çekiciyle götüttür serbayım servis çekicisiyle bırakıversinler seni otobanda ..........

serbay plakayı tak bursa ziebarta gidelim ne kadar koruma varsa yaptıralım hesaplı hallederim 😱key:

Yekta abi İzmit ziebarta gideceğim İzmit otoban çıkışından çıkıcam bırakıcam arabayı gold paket en full yapacaklar 🙂 çekici bayaa para ister sonra??

goldmu iyiydi diamond glosmu fiyat ne aldın kaput filmii düşünüyormusun?

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan. mavi şeritleri ne zaman çekiyoruz 😀😀😀

goldmu iyiydi diamond glosmu fiyat ne aldın kaput filmii düşünüyormusun?

diamond gloss evet abi de paketleri var yani boya korumasından tutta kaput filminden cam filmine kadar gold paket diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam bunları yaptıracagım fakat kaput filmi konusunda kararsızım acaba sırıtırmı ?

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan. mavi şeritleri ne zaman çekiyoruz 😀😀😀

hiç bi zaman 😀 teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,851Mesajlar
21,889Kullanıcılar
dfatih3Son üye
Geri
Üst Alt