Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza Cupra 2011

kamikaze

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Kas 2010
Mesajlar
1,910
Yaş
54
Ailemize son katılan otomobilimiz Ibiza Cupra oldu. Daha çok hanımın kullanacağı ikinci vasıtamız olarak tüm aradığımız özelliklere sahip, aramadığımız özellikleri de zaten yok. Mesela: Bagaj ve konfor. Fiyatı, sundukları karşısında oldukça cazip, vidasına kadar aynı diğer marka-modellere nispet yapıyor.
1.4 tsi motoru kompresör+turbo aşırı beslemesi ile 180 Ps sunuyor. 7 ileri Dsg şanzımanı ile uyum içindeler.
D modunda vites geçişleri 2000d/d ya gelemden gerçekleşiyor, 60km/h hızda 7. vitese geçmiş bile oluyor. S modunda 7000d/d ya kadar tırmanarak vitesleri büyütmeyi tercih ediyor, gaz pedalına alıştıkça daha erken de vites büyütebiliyorsunuz. Yol tutuş için özen gösterildiği, bagajda en alta taşınmış aküden belli (Polo Gti da motor bölümünde).
Esp-Xds sistemleri, asfalta döşenmiş ray hissini sunuyor (Şansa Pirelli P7 ile geldi, bir an önce aşınsa da doğru dürüst bir markaya geçsek).
Alırken; çok önemli de olmasa yakıt tüketimini merak ediyordum; İstanbul içinde 10lt/100 km yi aşmadan, boşlarda zevki de tadarak kullanmak mümkün, sunduğu performansa göre oldukça makul bir tüketim. Dikkatli kullanım ile 8.5lt/100km ye ulaşması kolay, Her boş yolu değerlendirerek kullanılsa, 13lt/100km yi çok aşacağını sanmıyorum.
İyi ki almışım dedirten bir otomobil...
Aygüv den satın almıştım, 4 yıllık garantisi ile beraber 47.000TL ye mal oldu. Otoparktan çıkmadan Meguiars Next 2,0 ile cilasını yaptım, her yıkamadan sonra da Sonax hızlı cila. Bu ikiliyi özellikle tavsiye ederim.







 
nazar degmesın
kazasız belasız
 
Araç hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak dileği ile. Bilgi paylaşımı için ayrıca teşekkür ederimz :)
 
MaşeAllah çok güzel..kazasız belasız nazarsız günler dilerim
 
Geri
Üst Alt