Ibiza Cupra 0-100 km in 5 sec. remap REVO

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kurtbil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yazılımla 0 dan 100 e 2 sn civarı gerçekten hiç inandırıcı değil ama yokuş aşşağıda olsa böyle hızlansında ne olursa olsun uçuyo adeta 😀

bugun baska b vıdeoya denk gelmıstım youtube da bakarken,revolu baska b arabada 6sn flan yapıyolar.Yokus asagı oldugunu kesın sayarsak o zaman bu vıdeonun da anormal degılmıs yıne🙂

bugun baska b vıdeoya denk gelmıstım youtube da bakarken,revolu baska b arabada 6sn flan yapıyolar.Yokus asagı oldugunu kesın sayarsak o zaman bu vıdeonun da anormal degılmıs yıne🙂

yokuş aşşağı çok farkediyor o yüzden 5sn de çıkması hiçanormal değil bende 1.6tdi ye verdiğimparayı cuprayamı verseydim die düşünüyorum bu videolrdan sonra 😀

yokuş aşşağı çok farkediyor o yüzden 5sn de çıkması hiçanormal değil bende 1.6tdi ye verdiğimparayı cuprayamı verseydim die düşünüyorum bu videolrdan sonra 😀

ıkısı de leon olsa eyvallah ama ust sınıftasın dıgerı ne kadar cupra olsada🙂

Revo ekstradan 7 ileri için yazılım satıyo mu. ??

hmm bana da revo yaptıracanız :🙂 Ayberke inat yokuş aşağı basıcam 😀

yokuş aşağı 7.5 saniye görmüşlüğüm var 125 lik de 😀

Galiba paylaşılmıştı, tartışmıştık bu konuda. 5 saniye olması imkansız. Uçurumdan aşşağı kaldırmışlardır arabayı.

+1

Gormedıgıne muhalefet yapma sus 🙂

orjınalının 7,2 oldugunu dusunursek yazılım sonrasında 2sn degısmesı cok da ımkansız degıl aslında

Ara hızlanma desen eyvallah Can ama 0-100 de imkansız 5sn o zaman benim arabanın 0-100ü 4.8-4.9sn falan olmalı bu mantıkla (stock 0-100 6.9sn). Sadece yazılımda yok. Yok öyle bi dünya..

Revo ya sesleniyorum reklam kokan hakeretler bunlar 😀😀

+1

Ara hızlanma desen eyvallah Can ama 0-100 de imkansız 5sn o zaman benim arabanın 0-100ü 4.8-4.9sn falan olmalı bu mantıkla (stock 0-100 6.9sn). Sadece yazılımda yok. Yok öyle bi dünya..

Revo ya sesleniyorum reklam kokan hakeretler bunlar 😀😀

Arabanın sanzıman oranı belkı cok kısa alp nasıl b kesın konusmadır bu 🙂Senın arabanın 0-100 u ılk vıteslerde sarmaktan dolayı belkıde cok degısmıcek onu nereden bılyosun 🙂 Arabanın bg sı arttıkca 0-100 ıyı olcak dıye bsy yok sonucta tutunamadıktan snra ne yapsan dusuremezsın.he bu vıdeo ıcın yazdım zaten benzerı b araba 6 cıkarmıs dıye,bu da yokus asagı 5 cıkarsın ne olcak 🙂

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt