Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Herkese günaydın öncelikle ıbıza aracıma difüzör alıcamda her hangi bi difüzör siparişi versem uyar mı
peki abi sağolasın son biley sorucam abi ibizaların difüzörleri 300 liradan başlıyor digerleri bu kadar pahalı degilUymaz kardeşim sipariş verme internetten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstanbuldaysan eğer montajla birlilte 240'a yapan yer var.peki abi sağolasın son biley sorucam abi ibizaların difüzörleri 300 liradan başlıyor digerleri bu kadar pahalı degil
peki abi sağolasın son biley sorucam abi ibizaların difüzörleri 300 liradan başlıyor digerleri bu kadar pahalı degil
Kardeşim 300₺ cok suan benim aractaki orjinal difüzör bi ara ugra yanıma bak
Tamam abi musait olursam ugrarım yanınaKardeşim 300₺ cok suan benim aractaki orjinal difüzör bi ara ugra yanıma bak
Nerde tam olarakBende 250 diye fiyat aldım ama başka bir yere gittim 150 ye takıyor.