Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba değerli scw sakinleri. 2012 ibizanın teybine bi adet mono amfi bi adet stereo amfi bağlamak istiyorum olur mu acaba bilen kardeşlerim,abilerim yardımcı olur mu acaba... Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba değerli scw sakinleri. 2012 ibizanın teybine bi adet mono amfi bi adet stereo amfi bağlamak istiyorum olur mu acaba bilen kardeşlerim,abilerim yardımcı olur mu acaba... Şimdiden teşekkür ederim
Tabi Olur Aynı teybe makyajlı leonumda jbl gto3500 mono bass amfisi birde sub takmıştım 1200 wattlık on numara olur hele birde taktırdığın amfinin bass kontrolü varsa uzaktan direksiyon altına montajını yaptırıp on numara kullanabilir her parçaya görede anında ayar yapabilirsin😱key:
şu çamurluk işimi bozdu bende bu hafta o işlerle meşgul olurum diyordum bakalım haftaya kısmetse eğer JBL mono bass amfisi bulursan çift kanallı ve uzaktan kontrollü muhakkak haber et😱key:
İnan senin çamurluk olayına bende çok üzüldüm Allah beterinden korusun tekrar olmaması dileğimle inşallah. Amfi hakkında bilgilendirme yaparım zaten sana çift kanallı olsun ya olduktan sonra 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.