anka59
Kayıtlı Üye
bi bakayım hocam sağolunuzmanparça.com var iletişim bölümünden cep numarasını ararsanız güzel ilgileniyolar MANN filtre setini buradan aldım
bi bakayım hocam sağolunuzmanparça.com var iletişim bölümünden cep numarasını ararsanız güzel ilgileniyolar MANN filtre setini buradan aldım
internetten şase numarası ile alım yapabileceğim site konusunda tavsiyeniz var mı
Kardeşim merhaba ;Merhaba aracımı alalı 2 yılı geçti şu an 21.000 km de yağ ve filtreli değiştirmek istiyorum ama servis yüksek fiyat çektiği için Kastamonudaki Boschcar servisinde yaptırıcam.Araç İbiza 1.0 EcoTsi 95 Hp yağ olarak Castrol Edge 5w 30 LL alıcam filtre setini servisten mi istemeliyim yoksa Mann yada Bosch set mi taktırmalıyım ?
Onlineyedekparca sitesinden alışveriş yapıyorum hem orjinal hem yan urunler mevcut oradan bakabilirsinizinternetten şase numarası ile alım yapabileceğim site konusunda tavsiyeniz var mı
Benimde aklıma takılan bi nokta var bazıları silindir şeklinde bazıları bu şekilde ikiside uyumlu gözüküyor o nasıl oluyor anlamadımEkli dosyayı görüntüle 20918
Hava filtresi MANN da bu şekildeymiş oluklu olanı da orjinal eski filtrem.Sıkıntı olur mu acaba
Ekli dosyayı görüntüle 20918
Hava filtresi MANN da bu şekildeymiş oluklu olanı da orjinal eski filtrem.Sıkıntı olur mu acaba