Eski bir fiesta 1.6 tdci kullanıcısıtım (1.6 ya dikkat😱key🙂 1.4 fiestada şirketimizde var bolca kullandım kendi arabama binince audiye bindim sanıyordum🙂 1.4 68 hp motor gerçektende çok zayıf. 1.6 tdci yeni kasa ikinci elde ise 35.5 dan başlıyor ben doda 34.5 dan verdim hesap et... eski kasa 90 hp ise 25 gibi bulunabiliyor şahsen motor olarak tavsiye ederim, 95 hp fiesta şu an kullandığım tsi yye 60-160 arası her türlü kafa tutardı bunu da yarı yarıya yakıt yakarak yapardı. Ama güvenlik olarak tavsiye etmiyorum. Güvenlik paketli araç bulamassın, yani ne tcs ne esp yok. Bu da o küçük kasada benimde yaşadığım virajlarda savrulma, hızlandığın gibi duramama gibi bir problemi yaşatacaktır.Sadece önlerde disk 🙁 iki adetde hava yastığı
ama kasa sağlam ön arka tamponlar kaya misali.PUNTO 1.3 ü kiralık olarak kullandım. 1.4 fiestadan daha iyi olduğunu düşünüyorum.İlk hızlanması biraz yavaş gibi ama daha sonra yüksek hızlara çizgiden sapmadan gayet güzel çıkıyor .Güvenlik donanımı benzinli gibiyse, esp, 6 hava yastığı olması lazım .Performans isteniyorsa tabiki 1.9 ibiza, Ekonomi ve sakin kullanımda kullandığım araçların içinde en iyisi fiesta...