Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir de nokian'lara bakın, onların H modelleri de epey yumuşak hamurlu lastik. Hatta bayıraşağı manevra yaparken cam da açık ise "cıvır cıvır" sesler duyabiliyorsunuz.
Ben aracı aldigimda lastikler kabakti alir almaz 2 takim petlas aldim marka model bilmiyorum ama araç baya baya esniyor hele yuksek hizlarda yeri öpüp öpüp kalkıyor bi dene istersen tanesi 220 di galiba yanlış hatırlamıyorsam
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orjinali hangi ebatsa onu al derim bende ,senin derdin sert olması çukurlarda falan şu anda ,o yüzden orjinall orjinall orjinall ; şaşma hatta hangi marka varsa fabrika çıkışında aynı marka aynı model diyorum ...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.