Efenim Hektor, Truva krallarından Priam ve eşi Hecuba'nın en büyük oğludur, Paris'in ağabeyi, Dardanus'un torunudur. İlyada Destanının da kahramanlarındandır. Halk tarafından çok sevilir ve kimsenin savaşmaya gözü (evet gözü) yemediği bir delikanlıdır.
Arabama İspanyolca isimler ararken Hektor olsun dedim oldu. 🙂
Kendisini alalım an itibarı ile 11 gün oldu, henüz tadını çıkara çıkara uzun uzun binemedim, Çok da fotoğraf çekemedim. Ama adettendir birkaç fotoğrafını eklemek istedim buraya.
Modifiyeye saygım sonsuz çok güzel sonuçlar da çıkıyor ortaya, ama ben orijinal kalması taratarıyım. Bakalım tabii ki ufacık ince detaylar düşünülebilir.
Fotoğraflar burada, çok özenle çekilmediler ama yine de yorumlar için teşekkürler 🙂 Devamı gelir inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 2288
Ekli dosyayı görüntüle 2289
Ekli dosyayı görüntüle 2290
Ekli dosyayı görüntüle 2291
Ekli dosyayı görüntüle 2292
Arabama İspanyolca isimler ararken Hektor olsun dedim oldu. 🙂
Kendisini alalım an itibarı ile 11 gün oldu, henüz tadını çıkara çıkara uzun uzun binemedim, Çok da fotoğraf çekemedim. Ama adettendir birkaç fotoğrafını eklemek istedim buraya.
Modifiyeye saygım sonsuz çok güzel sonuçlar da çıkıyor ortaya, ama ben orijinal kalması taratarıyım. Bakalım tabii ki ufacık ince detaylar düşünülebilir.
Fotoğraflar burada, çok özenle çekilmediler ama yine de yorumlar için teşekkürler 🙂 Devamı gelir inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 2288
Ekli dosyayı görüntüle 2289
Ekli dosyayı görüntüle 2290
Ekli dosyayı görüntüle 2291
Ekli dosyayı görüntüle 2292