Hız sabitleyici yakıttan tasarruf sağlıyormu..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan schumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cruise kontrolde kaç km hıza kadar sabitleyebildiğinizi denedinizmi? ben cordobada birkez 200 km yi görebildim ankara bolu arası bir bayırda ondada 200km/H de sabitledi en düşük sabitlemede 30km/H

görkemcim denemedim ama benim arabanın kitapçığında 30 - 180 km/s hızları arasında sabitleyebilirsin şeklinde yazıyor 🙂

180 e sabitleyip 2 saat gidince zaten sistem otomatik olarak findik turboyu eline veriyor 😀

180 üzerinde de geçerli oluyor ama gücü yetmediği zaman işe yaramıyor çoğu kez.

Çok uzun süre hız sabitleyici ile gitmek sakıncalımıdır peki..?Bi sorun yaratırmı arabada..?

Oo iyimiş ozaman Emre..🙂

valla sezgin bende düz taban rahatsızlığı var. canım çıkıyor sürekli sabit şekilde pedala basarken 🙂 bu yüzden benim için öncelikle bir araçta yapmur sensörü gibi donanımlardan çok daha önde geliyor hız sabitleme. ciddi şekilde konforu arttırıyor. radara girme riskini sıfırlıyor. faydası çok 🙂

valla sezgin bende düz taban rahatsızlığı var. canım çıkıyor sürekli sabit şekilde pedala basarken 🙂 bu yüzden benim için öncelikle bir araçta yapmur sensörü gibi donanımlardan çok daha önde geliyor hız sabitleme. ciddi şekilde konforu arttırıyor. radara girme riskini sıfırlıyor. faydası çok 🙂

peki 800 900 km neyse bu şekilde gittiğinde uykun gelmiyomu?

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt