her türlü sağlık sorunlarınız neler?? artık ben de bir doktorum :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan my_gisu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha bi doktorun bu kadar lastik meraklisi oldugunu ilk defa goruyorum 🙂🙂 super ya.. tebrik ederim. SCW de bir doktorumuz eksikti o da oldu 🙂

doktorunuz nete girebildiği sürece yanınızda 🙂 aslında böyle lastiğe falan da çok meraklı değilim 🙂 yapmışken en ideal fiyata en iyisini ve en yakışanını yapmaya çalışıyorum. malum hala paramızı evimizden alıyoruz. 😱 yoksa aslında bu kadar ince eleyip sık dokumazdım diye düşünüyorum 🙂 ama bunun da zevki başka tabii 🙂

hayırlı olsun
başarılı bir meslek hayatı dilerim 🙂

doktorunuz nete girebildiği sürece yanınızda 🙂 aslında böyle lastiğe falan da çok meraklı değilim 🙂 yapmışken en ideal fiyata en iyisini ve en yakışanını yapmaya çalışıyorum. malum hala paramızı evimizden alıyoruz. 😱 yoksa aslında bu kadar ince eleyip sık dokumazdım diye düşünüyorum 🙂 ama bunun da zevki başka tabii 🙂

hele bi döner sermaye dönsün diosun🙂

ayberk kaç kilosun dostum sen? çok fazlan var mı? 🙂 varsa ilk olarak kilodan olabilir. aslında yaşına da bakılacak olursa ilk planda incitme vs.gibi travma aklıma geliyor. ogün beyin dediği gibi bişey olablr. gaza fazla mı basıyosunn sen 🙂 =P

1.82 boyum 67 kiloyum kilodan yana sıkıntım yok 😀
Da minüsküsden felan tırstım ben.

1.82 boyum 67 kiloyum kilodan yana sıkıntım yok 😀
Da minüsküsden felan tırstım ben.

yok cnm öle 2 çıtırtı sesiyle menisküs olunmaz, ewt kilodan yana da sıkıntın yok. aç bile kalmışsın sen 🙂 arabaya verdiğin benzin parasının % kaçını kendi karnına veriyosun acaba 🙂 şaka tabii cnm bnde senin gibi sayılrım senden 2-3 daha kiloluyum o kdr =) biz aç gezioruz öğrenci milleti nolacakk 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt