Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

her türlü sağlık sorunlarınız neler?? artık ben de bir doktorum :)

my_gisu

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Eki 2010
Mesajlar
596
arkadaşlar mrblar. ben çukurova ünv tıp fak.den int.dr ali.
bu sene eğitimimi tamamlamak üzereyim. seneye sahaya çıkacağım. şimdiden hem sizlere faydam dokunsun hem de kendime bir şeyler katayım düşüncesiyle böyle bir başlık açayım istedim. umarım yararlı olur, beğenirsinz. hepiniz sağlıcakla kalınız.. :eek:key:
 
inşeAllah istediğin gibi olur herşey..şimdiden baaşarılar diliyorum
 
Son zamanlarda merdiven çıkarken sağ dizimden çıtlama sesi geliyo, bide arada bi sızlama oluyo Doktor Bey :D Kötü bişey olabilir mi?
 
Başarılar Allah Zihin Açıklığı Versin Zor Bi Zanaat Okulu Bitse Okuması Bitmez Dilerim istediğin gibi olur herşey....
 
Daha bi doktorun bu kadar lastik meraklisi oldugunu ilk defa goruyorum :):) super ya.. tebrik ederim. SCW de bir doktorumuz eksikti o da oldu :)
 
düşüncen için çok teşekkürler...mesleğinde başarılar dilerim.
 
Son zamanlarda merdiven çıkarken sağ dizimden çıtlama sesi geliyo, bide arada bi sızlama oluyo Doktor Bey :D Kötü bişey olabilir mi?

ayberk kaç kilosun dostum sen? çok fazlan var mı? :) varsa ilk olarak kilodan olabilir. aslında yaşına da bakılacak olursa ilk planda incitme vs.gibi travma aklıma geliyor. ogün beyin dediği gibi bişey olablr. gaza fazla mı basıyosunn sen :) =P
 
Geri
Üst Alt