teşekkürler.Hasan kardesim emegine saglik cok guzel olmus sen anliyosun bu isten....
teşekkürler.Hasan kardesim emegine saglik cok guzel olmus sen anliyosun bu isten....
hasanım ellerine sağlık :tşk: inş yeni buluşmalar ve yeni resimlerde gelicek..
Aksarayda bol bol buluşma yapın abi. Gittikçe büyüyoruz . Kartları arabaların sileceklerine bırak kaç abi stickerleri başka arabalara gizli yerlerde kimse görmeden yapıstır ben gecen bır sıteye gırdım yapıstıracaktım guvenlık geldi. 😀 ama kart takmak iyi ya tak sileceğe kaç veya plakasına bantla kaç 🙂
Varsa ellerinde Yönetimden alıcağım çevremde leon gördükçe kart olsada taksam diyorum gelsinler foruma forum büyüsün Herşey SCW İçin.sorun değil hasanım kartlar gelmediki malesef 🙁 elimde sticker var hem aksarayda hem ıspartada yeni uyeri yonlendirebilirsin.. herzaman takipte ve aktifsin o bakımdan 😉
Varsa ellerinde Yönetimden alıcağım çevremde leon gördükçe kart olsada taksam diyorum gelsinler foruma forum büyüsün Herşey SCW İçin.
anasını satarım otobanda bile camı acıksa arabasının ıcıne atarım taş bağlarım arkasına. 🙂banada göndersinlerde bende yardımcı olmaya çalışırım herzaman.. ama kartlarıda alırsan sana eğlence çıkar hasanım 😉
teşekkürler.Eline sağlık hasancım..