Hayatımı değiştiren güzel kadına...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CanCan11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrikler Can.Emeğine sağlık.
Bence aşık olma hiç gerek yok bu yaşta 😀Ben zırt pırt kafama terlik,takunya yemekten bıkmıştım.Şimdiyse iyi ya ohh rahat😀

xx

Görüştür saygı duyarım 🙂 valla ben kafama terlik takunya tava tencere yemeye razıyım be abi 🙂 sıkıntı yok 🙂 onlar da tuzu biberi olur

Görüştür saygı duyarım 🙂 valla ben kafama terlik takunya tava tencere yemeye razıyım be abi 🙂 sıkıntı yok 🙂 onlar da tuzu biberi olur

tabi Can'ım tuz biber olmaz mı😀Sen bi takunyanın ne kadar acı verdiğini öğrende sorarım sana😀Aşk iyidir güzeldirde illet bişey.Umarım son durağınla karşılaşmışsındırda böyle yeni yükler altına girmessin🙂

xx

Ablacım döktürmüşsün yine,belli ki çok özel duygularla yazılmış...Umarım bu kez Allah gönlüne göre vermiştir,Ölümsüz aşk olsun umarım senin için ablacım,bizler örnek olalım siz gençlere 🙂

şiirlerin adamı can gene döktürmüşşün yüreğine sağlık😱key:

Ablacım döktürmüşsün yine,belli ki çok özel duygularla yazılmış...Umarım bu kez Allah gönlüne göre vermiştir,Ölümsüz aşk olsun umarım senin için ablacım,bizler örnek olalım siz gençlere 🙂

umarım ablacım zaman herşeyin ilacıdır 🙂 sizin gibi mutlu insanları gördükçe imreniyor bazen insan bi aile olmak için çabalıyor aslında umarım hakkımda hayırlısı olur 🙂

şiirlerin adamı can gene döktürmüşşün yüreğine sağlık😱key:

Yok be kardeşim ne münasebet öyle yazıyoruz estikçe işte sağol kardeşim

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt