Hayatımı değiştiren güzel kadına...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CanCan11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Makaramızı yaparız geyiğimizi yaparız hepsi bir yana abicim. Ama aşk a gelince olay şapkayı önümüze koyup düşünmek lazım hayatımda tek bir kadın olsun ömrümün sonuna kadar seveyim ben bu kafadayım be abicim. Güzel dileklerin için ayrıca çok teşekkür ederim 🙂

bravo... senin gibi aşıklar bu devirde zor bulunuyor be Can 🙂 gençler sakın plajhavlusu gibi abilerini örnek alayım demesin 😀

kıvanç anca kebapçıya götürür😀😀şiiri beğendim kız şanslı🙂

site karısır 😀

Bence de karışır 😀 Ayrıca Başak Abla Kıvanç abime demeyin öyle adam zamanında herşeyini vermiş kandırmışlar üzmüşler abimi onu bu hale getiren bayanlar utansın ! Hem ne var 😀 ne güzel kebapçıya götürüyor bu da sosyal bi aktivite bunu yapmayanlarda var 😀

Güzel ve yapıcı eleştirinden ötürü çok teşekkür ederim 🙂 aslında yapısal olarak genelde birbirine yakın çıkıyor yazdığım şeyler 🙂 Tabi bunlarıda düzeltmeyi planlıyorum zamanla eleştirelin için gerçekten çok teşekkür ederim kardeşim yanlış anlaşılan bir şey yoktur 🙂

teşekkürler.. 🙂 😱key:

Tebrikler Can.Emeğine sağlık.
Bence aşık olma hiç gerek yok bu yaşta 😀Ben zırt pırt kafama terlik,takunya yemekten bıkmıştım.Şimdiyse iyi ya ohh rahat😀

xx

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt