Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar selam bugğn arabanın havalandırmasını ve klimasını actım ve kötü bir koku geldi. bu neden kaynaklanıyor olabilir?benim aklıma polen iltresi geldi. gerci 4 ay önce filan degismis ama. anlamadim?görüsleriniz icin tesekkürler
Estafurullah ne demek. Yeri gelmişken klima kullanımı hakkında bir iki tiyo vereyim size. Öncelikle araçlarınızı bilhassa oto kuaföre gö türdüğünüzde on tampon veya seat logolarınızın bulunduğu panjur aralıklarından içeriye tazyikli su tutturun klima radyatörlerinizin hava kanallarının açılması için, ikincisi mümkün olduğu kadar klimanızı varacağınız noktaya gelmeden 10 dakika önce kapatın ki bu şekilde sistemdeki nem kuruma fırsatı bulabilsin. En önemlisi de yine dediğim gibi polen filtrelerinizi muhakkak en az 3 ay da bir bilhassa yazın bu süre daha da kısa tututalbilir kontrol ettirin. Unutmadan kış aylarında da ay da bir kere soğuk olarak kullanın klimalarınızı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.