Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildiğim kadarıyla başıma gelen; bundan önceki aracımda alfa 156 da hava kütlesi bozuk olduğunu anlamıştım.araç ilk çalışmada anormal derecede yüksek rölanti çalışıyordu.araç kalkışlarda hantaldı.ve çok fazla benzin yakardı.parça çok pahalıydı.sadece tedavi olarak hava kütlesini söküp benzinle temizletmiştim.az da olsa etkisi oldu sonrada sattım ...
aracım turbo dizel arızası ise 10 km gittikten sonra güçten düşüyo araç 100 ü geçmiyo 3000 deviride geçmiyo tabi kontak aç kapadan sonra düzeliyo arıza kodunu önce vermiyo aç kapadan sonra arıza lambası yanıyo ve basınç düşük diyo tabi muhterem ustalarımız turbo arızası deyip gönderiyo ben hava akışmetresinden şüpheleniyom
siz yinede ustayı dinleyin elinde test cıhazı vs yokmu hava akışın deyerlerini görebilir ama şu bariz belli sizin arızanız bende bir seat ustası olarak turbo kanatindeyim saygılar😱
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.