aslında konuyu geç açtım..
bugün yağımı değiştirmeyecektim hafta içi yapacaktım..ustanın yanına çay içmeye gittim..baktım boş kimse yok..hadi dedim yağı değiştirelim..bor da istiyorum dedim hangisinden istiyorsun dedi..dedim pek bir bilgim yok..okudum ikisi de aynı gibi geldi teknoloji olarak aslında detaylı da okuyasım yoktu..motor silk küçüğü çıkmış şu an 150 bin km değil de 60 km lik olanı..bor power ile aralarında 15 lira vardı..orda internet vardı göz ucuyla baktım konuyu açayım dedim dün nicki değiştirince..SCW ye bağalanamadım ...yiğiti aradım ulaşamadım sonra geri döndü bana döndüğünde de ben zaten koymuştum..görkem seni o kadar arıyorum bu sefer aramak neden aklıma gelmedi bilmiyorum..neyse biraz okudum..konuyla ilgili video izledim..zararı olmaz dedim..ve.motor silk koy dedim..ve koydum..
artık bende şu an için canlı binek oldum bu konuda..konuyu açtım..böyle bir konu yoktu..ve gerekirse bir daha koymam yada devamlı kullanırım..diye..
benim de gördüğüm izlediğim kadarı ile bir katkı değil ustam da katkı değil dedi..bu bor yağdan ayrılır ve metale yapışır onun önünde kaygan bir zemin oluşturur 3000 km de sonra tamamı ile metalin bir parçası gibi olur..yağı değiştirdiğinde yağla birlekte boşalmaz motorun içinde metal parçaların üzerinde kalır..dedi..artık bekleyip göreceğiz..ama kısa zamanda ses ile ilgili fikrimi söylerim gibime geliyor yakıt konusuna gelince onu daha sonra sizlere aktarırım zamdan önce istanbuldan gelirken 21,5 kuruş yaktım şehir içi ve yüklenerek karışık kullanımda 29 kuruş yakıyorum 95 oktan shell fuelsave ile..bakalım göreceğiz..bundan sonrasını
yağ olarak mobil 1.. 0-40 full sentetik yağı kullandım..bujileri değiştim..yap filtresini değiştim..
fikirleriniz hala bekliyorum