mayham85
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1 saat kadar önce adana yavuzlardaki eski şantiyemizden haber geldi. 250 300 kişilik şehir eşkiyası pkk yardakçısı tiplerden oluşan bir grup şantiyeyi talan etmeye başlamış. polis hiç bir şekilde müdahale etmiyor yada etmemk için elinden geleni yapıyor. adamlar yüzsüzlüğü o dereeye getirmişki hiap vinçlerle şantiyedeki ağır malzemeleri bile kamyonlara yükleeyip götürmeye başlamış. gazeteciler bile sallamıyor. olay halen bu saatlerde 'durmak yok devam' sloganıyla gidiyor.
ülkeyi bu hale getiren o polis komiserlerini o memurları oraya atayan o k...klere gıkını çıkarmayan hainlerin taa. ........................................
yeter artık. ben böyle açılımın böyle hainlerin bıktım be köpekler güpegündüz binlerce liralık malımı çalacak devlet yok insan hakları yok açılım diyecek gıkını çıkarmayacak
ülkeyi bu hale getiren o polis komiserlerini o memurları oraya atayan o k...klere gıkını çıkarmayan hainlerin taa. ........................................
yeter artık. ben böyle açılımın böyle hainlerin bıktım be köpekler güpegündüz binlerce liralık malımı çalacak devlet yok insan hakları yok açılım diyecek gıkını çıkarmayacak