Günün Sözü..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lejyoner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayatta iki şeye çok düşkünüm , bir sana , bir özgürlüğüme.. " Özgürlüğüm için canımı veririm , Senin için Özgürlüğümü..." (çok sevdiğim bir sözdür )🙂

''Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın''diyerek yaşattığınız yılanların,bir sonraki hedefi siz olursunuz...

Aziz NESİN

Hani yüksek bir yerden aşağı doğru bakarken atlamak ister ya insan.. O bana olmaz işte 🙂

Evrendeki her cisim,ne kadar albenisiz yada ehemmiyetsiz görünürse görünsün , bir başka şeye yanıt olsun diye yaratılmıştır.Derdin olduğu yerde deva da vardır üstelik şaşırtıcı yakınlıkta. Mesele görebilmekte...

Dünyada şunu farketmek hiç de güç değil ; insan başkalarının eksiklerini gözünün önüne getiripte bunları rahatça yermeye koyulunca , kendi suçlarından kendini kolayca arınmış hissediyor.

"Şimdi ayağımın altına alırım seni ..!!!!!" diyen annenin kızgınlığı ne hoştur...Keşke alsan anne beni cennetine ..

Kanas uzaktan atıldığında ıslık gibi bir ses çıkarır. O sesi duyduğunda zaten yaşıyorsun demektir. Emre vardı ön tarafta Sivas'lı işte o duymadı ..!🙁

İnsana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak...Yoksa hangi balık boğmuş kendini ; hangi serçe atlamış damdan ...

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt