arthur
Kayıtlı Üye
kardeşim nerden bulmuştun şehir neresiUçak bileti aldım ama yaktım gitmiyorum fena kuşkulandım yoksa arabayı bugün alıyordum. Neyseki başka bi araçla prensipte anlaştık bakalım.
kardeşim nerden bulmuştun şehir neresiUçak bileti aldım ama yaktım gitmiyorum fena kuşkulandım yoksa arabayı bugün alıyordum. Neyseki başka bi araçla prensipte anlaştık bakalım.
güzelmiş yav iyi bi araştırdıktan sonra alına bilirKayseri 52.000 TL'ye bıraktı.
BMW 3 Serisi 3.30Ci Model 58.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 114976151
güzelmiş yav iyi bi araştırdıktan sonra alına bilir
Güzel araçta kazalı diyorlar. Şuanda Türkiye'de ki en temiz diri yüksek modelli araçların en başında yer alıyor. Birde standart bi paket değil özel pakete sahip M'den bile üstün lakin gel görki kıllandım
evet keşke gidip bi baksan göstersen saga sola hemkayseride bizim kiler yardımcı olursana kazım fatih gökhan felanGüzel araçta kazalı diyorlar. Şuanda Türkiye'de ki en temiz diri yüksek modelli araçların en başında yer alıyor. Birde standart bi paket değil özel pakete sahip M'den bile üstün lakin gel görki kıllandım
kardeşim hem de nasıl onu için ben böyle saglam makina kullan mıyorum sağ çıkamam diye🙂🙂Paşam bunla ne yan verirsin Bmw😀