Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Gumball 3000 1 Haziranda Istanbul'da

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
S

swotr

Guest
Dünyanın en eğlenceli yarışlarından biri olan Gumball 3000 Rallisi için müzik, sinema ve ünlülerden oluşan ekip bir araya gelecek. Dev ekip, Londra'dan start aldıktan sonra yarışın finiş noktası olan İstanbul'a gelecek ve The Marmara Hotel'de konaklayacak.

fd6cfc014d8494a34c6e1f39e0d72292ztzaaw.jpg


1999 yılından bu yana düzenlenen ve kıtalararası ralli çılgınlığını yaratan "Gumball 3000 Rally"nin Londra'da start alacağı yarış İstanbul'da sona erecek.

Müzik, sinema ve ünlüleri motor sporlarında bir araya getiren bu eğlenceli yarışın katılımcıları The Marmara Taksim'de konaklayacak.

Bir otomobil yarışından ziyade motor sporlarını müzik, sinema ve eğlenceyle buluşturan son derece keyifli bir macera olan Gumball 3000 Rally, bu yıl 13'üncü kez start alacak.

26 Mayıs 2011'de Londra'da başlayacak olan yarış sırasıyla Paris, Monte Carlo, Venedik, Zagreb, Belgrad'dan geçecek.

1 Haziran Çarşamba günü İstanbul'a varacak Gumball 3000 ekibi kapanış partisini de muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde yapacak. Dünyanın efsane otomobillerini görme fırsatını yakalamak isteyenler The Marmara Taksim'in önünde yerlerini alacak.

Rock yıldızlarından kraliyet ailesi mensuplarına 300 katılımcı 120 muhteşem yarış otomobiliyle Gumball Rally 2011'de hünerlerini gösterecek. Başlangıç noktasında start alacak isimler arasında MTV'den Xzibit, skateboard sihirbazı Tony Hawk, Kara Şimşek ve Sahil Güvenlik'in oyuncusu David "The Hoff" Hasselhoff ve R'nB yıldızı Eve bulunuyor.

ASTON MARTIN'DEN BENTLEY'E EFSANE OTOMOBİLLER BİR ARADA

Gumball 3000 başladığı günden bu yana süper otomobillerin en çarpıcı modellerinin izlendiği bir ortam oldu, bu kural 2011'de de değişmiyor.

Zonda, Aston Martin One - 77 ve Veyroh Pur Sangs'ten Phantom, Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce ve Bentley'e kadar efsane otomobiller geçit töreni yapıyor. Sekiz gün sürecek bu yolculuk, dünyanın en ihtişamlı ve adrenalin dolu macerası olma iddiasını sürdürüyor.

120 SÜPER OTOMOBİL 26 MAYIS'TA YOLA ÇIKIYOR

25 Mayıs akşamı Londra'da VIP lansman partisiyle başlayacak olan Gumball 3000'in, açılış partisinde uluslararası misafir müzisyen ve DJ'lerin muhteşem performansları sergilenecek.

26 Mayıs Perşembe ise Gumball macerasında 120 muhteşem otomobilin 25 Eko-Araçların sergileneceği gün olacak. Sergide son dönemde yeşil teknolojinin geldiği nokta ve gelecekte otomobillere dünya çapında nasıl yön vereceği anlatılacak. Gumball'ın önümüzdeki yıl için planladığı atılımda Eko ve Fütüristik otomobillerin de yarış güzergahı boyunca sergilenmesini sağlamak.

26 Mayıs Perşembe saat 15.00'te başlayarak dünyanın en eğlenceli rallisi 120 süper otomobille 3000 millik yolculuğuna başlayacak.

haber
resmi site
 
Derde giriyorum bunları görünce , Mümkünse hiç denk gelmeyelim istanbulda
 
geçen sene ya da ondan önceki sene İstanbul'dan geçecekler miydi ya da son anda iptal mi ne olmuştu..neden olduğunu hatırlamıyorum ben de pek üstüne düşmemiştim..velakin bu sefer İstanbul'da olayı kapatcak olmaları hoş olmuş amma velakin vol2. gidip izlemek görmek hayattan soğutur adamı.. :D :D
 
geçen sene ya da ondan önceki sene İstanbul'dan geçecekler miydi ya da son anda iptal mi ne olmuştu..neden olduğunu hatırlamıyorum ben de pek üstüne düşmemiştim..velakin bu sefer İstanbul'da olayı kapatcak olmaları hoş olmuş amma velakin vol2. gidip izlemek görmek hayattan soğutur adamı.. :D :D

evet iptal olmuştu .. o araçları görmek soğutur valla hayattan :D vol2 ne ya
 
Mümkünse bunlarla karşılaşmayalım pislik çıkarırım :D
 
bizde seatlerle önlerini keselim..alem organizasyon görsün :D
 
Geri
Üst Alt