"Gran Turismo 5" Sohbetleri..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
serhat abim hiç düşünmeden gidip almam totalde 20dk fln sürmüştür çok araştırmama rağmen içerenköy carrfourdaki sony center'da 320gb+f1 2010 la beraber 849tl buna ek olarak 120tl gt5 ama eve gidip oyuna başlıyıp aldığın stres ve keyif paha biçilemez😱

Sendemi kardeşim 😀 🙄🙄

Mali müşavirlik sınavlarım için bir aylık yoğun bir çalışma, siteden uzak kalma sonucu nernekadar sınavlarım iyi geçmemiş olsada oyun herşeyi untturdu bana.. ps1 ve ps2 olmamasına rağmen daha oyun çıkmadan gt5 için almıştım makineyi bende.. dün daha yeni başladım ama cidden çok iyimiş.. bu iç bne diycem ya içinizden koltuk almayı düşünen var mı?? playseatse tonla para vermek gelmio içimden ama adamlar 400TL'ye arabalar için yarış koltukları satıyorlar, bir ortak çıkarsa almayı düşünüyorum ben..

koltuk önemli değil de direksiyon ve pedalları konusunda şüphelerim var..
hiç birini incelemedim ama 2 günde direksiyonun merkezinin kayması o bi kenara servosu bozulur diye düşünüyorum..
bi marka vardı adını hatırlamıyorum birebir bi çok markanın direksiyonunu derisini vs. kullanıyodu..onlar ne kadar onu merak ediyorum..tabii önce adını hatırlamam lazım.. 😀 😀

kimsenin sesi soluğu çıkmaz oldu nooldu GT5 hayattan mı soğuttu.. 😀 😀

koltuk önemli değil de direksiyon ve pedalları konusunda şüphelerim var..
hiç birini incelemedim ama 2 günde direksiyonun merkezinin kayması o bi kenara servosu bozulur diye düşünüyorum..
bi marka vardı adını hatırlamıyorum birebir bi çok markanın direksiyonunu derisini vs. kullanıyodu..onlar ne kadar onu merak ediyorum..tabii önce adını hatırlamam lazım.. 😀 😀
Logitech olabilirmi Yİğit? 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt