Görkem al dedi ben de aldımmmmmm.....

hayırlı olsun abi. Ben 1 haftadır adanada nexen arıyorum bulamıyorum 1 hafta daha araştırcam bulamazsam ya mıchelın yada dunlop alıcam
Nexen için yağmurlu hava hariç her türlü hava koşullardında kullanılabilicek mükemmel lastik diyorlar

hayırlı olsun abi. Ben 1 haftadır adanada nexen arıyorum bulamıyorum 1 hafta daha araştırcam bulamazsam ya mıchelın yada dunlop alıcam
Nexen için yağmurlu hava hariç her türlü hava koşullardında kullanılabilicek mükemmel lastik diyorlar

Yagmurlu hava hariç mi 😕

yağmurda da iyi olacak diyor.yol tutuşu çok güzel ıslakta denemedim.4 oluklu iyi olur diye düşünüyorum.

Hayırlı ugurlu olsun güle güle eskit

hayırlı olsun kardeş. benim aracın lastikleride nexen.ben memnunum...🙂

nexen N8000 hem sessizdir hemde yagmurda mükemmeldir.

Burak senin söylediğin N3000 N6000 V desen olanlar için geçerli Erenin cordobadaki lastikleri öyleydi yağmurda kötüydü bizde V desen almayacağız ha aklında olsun

bu yaz tatile çıkarsam Osmaniye'den arkadaşlarla Suriye'ye geçeceğiz. Kısmetse jant lastik işini oradan hallederiz. Söylediklerine göre o bölgelerde hala karışıklık yok ve ne ararsan var diyorlar. Passat için sıfır orjinal 4 jant + lastiği 800TL'ye almışlar şaka gibi resmen. Gidersem aracın üstündekileri orada bırakabilirim, yerine kışlık takar, 4 adet S4 jant lastik de aracın üzerine alır çıkar gelirim 😀😀

faruk abi sac jantla gidiyor antepten gidenler sacları ve kötü lastikleri orada atıp yeni jant lastikle geliyor ve dediğin gibi o fiyatlara alınıyor ama triptik pasaport falan uğraşmak gerek

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt