Golf 6

"Şunu 4( 4.500 de olur, Kayseri'li olunca pazarlık olmazsa olmazım 😀) yapalım hemen satışı ver" deyin bi 🙂

ArkadaŞlar İlgİnİz İÇİn teŞekkÜrler gerÇekten, 4 bİne baĞladim bugÜnde satiŞi aldim sayenİzde tekrar saolun 😉

Çok doğru bir karar vermişiniz tebrik ediyorum 🙂 golfün iç mekan kalitesi bile seçilmesi için yeterli. 2. eldeki satışının kolay olmasını saymıyorum bile 😉 ve sağlamlığını

Çok doğru bir karar vermişiniz tebrik ediyorum 🙂 golfün iç mekan kalitesi bile seçilmesi için yeterli. 2. eldeki satışının kolay olmasını saymıyorum bile 😉 ve sağlamlığını

Ewet iç mekanı gerçekten cok güzel ve kaliteli yol tutuşu ve gidişi baya iyimiş bugun baya test ettim 🙂

Hayırlı olsun iş bitmiş en güzeli makulü leonda çok iyi araç ama asla bir golf değil😱key:

xx

sende golf alacanya hayatta kötü dermisin sen ona sanki düne kadar neye aşıksan ne çabuk unuttun len leon içi aglarım dedıgını 😀

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt