EmreKLKSZ
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar aranızda 1 ila 3 aylığa kadar golden retriever'ı olan varsa irtibata gecelim. Önceliğim ''gönüllü sahiplenmektir.'' buna dikkat eden kisilerle de görüsmek önceliklerimden biridir. Cunku bir hayvan sever oldugum icin fiyat bicmek anlamsız geliyor. Son ana kadar gönüllü sahiplenmek icin cabalayacagım... Baktım olmuyor Torium AVMnin icinde ki petshop'ta golden fiyatları 500 e kadar dip yapmıs. Ben yine para vermek istemiyorum bilakis konuyu okuyan sartları uyan kişi ve kişiler varsa lütfen irtibata gecelim.. Hee madem hayvanseversin neden golden her hangi bir cinste bakabilirsin diye dusunen ve soranlar olaracaktır illa ki, köpekleri her sene her ay giysi araba vs gibi degistiremeyiz bir canlı bizde en az 8 en fazla 15 sene duracagı icin ileride saglık acısından cok sıkıntı yapmayan cins alıp senelerce bakmak istiyorum... cunku genel saglık problemleri cok oluyor diger cinslerin ve apartmanda oturdugum icinde havlaması cok cok az olan cins golden oldugu icin tercihimi ondan yana kullanıyorum.. Okudugunuz icin tsk ediyorum ilgilenenlerin mesajlarını telefonlarını bekliyorum....