Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

god of war lll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet yiğit baya zevkli oluyo cod. öneririm aldıgında oynarız beraber.
 
sırf god of war 3 oynayabilmek için ps3 almayı düşünüyorum..
 
suan kafa oyunlardan bi tanesi. ama benim tarzım değil savaş tanrıçası vs vs. hayırlı satıslar olsun diyelim. bu sırada modern war 2 netten oynamak isteyen?

Ben varım ekle oynayalım gerci bizim pro takım var ama boşluk cıkarsa senide alabilirim takıma... PSN: ZaFa_38

---------- Post added at 02:03 ---------- Previous post was at 02:02 ----------

online nası oluyo kardeşim lag yok herhalde. ??

Lag yerine gore oluyo yurtdısındakilerin interneti 100 200 megabit oldugundan bizimki biraz yavaskalıyo ama yinede efsane ve muhteşem bi oyun...
 
safa eklicem seni en kısa zamanda . benimde ıd'm tikoci . biz arkadaşlarla bi klan kurmayı dusunuyoruz . ama ben daha zayıfım baya geliştirmem lazım kendimi. bu sırada yiğit ilk başlarken az bi lag oluyo sonra kesiyo. safaya katılmamam mümkün değil . cidden efsane bi oyun. ama fazla oynıyınca baş ağrısı yapıyo. yada en azından bende yapıyo:)
 
shift alın hep beraber drift yapalım.. :D :D
 
yapma be güzelim seni derhal online oyunlara bekliyorum. gerçi shift hakkındada olumlu şeyler duydum ama. çok pahalı bu oyunlar :D öyle ha 3-5 tane alıyım olmuyo:D. bu sırada mag diye bi oyun var onada efsane diyolar. safa özellikle senin varmı bi bilgin?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt