Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

german style..

SİMON

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
3,402
ınternette gezınırken buldum hepsı bırbırınden guzel paylasmak ıstedım.. ben golf2 lere bayıldım...

bu arada ogun senın kıslık jantları sıyah passat gıbı boya olmadı:) guzel duruyor..

Resimler Can Kurtbil tarafından sitemize eklendiğinden dolayı link tarafımdan kaldırılmıştır.

Gilgamesh.

http://www.seatclubworld.com/showthread.php?t=2409&page=2

DN: Arkadaşlar vesilesi ile sizden başka tuning siteleri gibi sitelerden link kopyalamayalım zira biz sitemizi ilk sıralamaya çalışılırken bu eklenen linkler yüzünden sitemiz devamlı sonlara düşmektedir.
 
resimleri alsaydın başkasının linki yerine keşke
 
fotoları buraya eklemeye calıscam beyler,actıgmız anda gorelım :)
 
çok özenilmişler valla tebrikler..
 
adamlarda yol var araba var istediklerini yapabiliyolar...burda bole yol olacak ki kibrit kutusu kadar yuksek kalacak sekilde alcaltirdim.
 
minibüs hariç alayını beğendim ama hepsinde de bu kadar alçaltılmış olmasını sevmedim. bi yere kadar yakışıyor ama o davlumbaz altında tekerlek kaybolunca bence daha da çirkinleştiriyor güzelleştirmekten çok.
 
Ben inatla alçak gidiyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum sıkıntım pek olmadı German style bi başka......... hayranım bu golf2lere :)
 
benım faceye gırın mılyonlarca german style var.bende beyaz jantları ofsetlı yaptırmayı dusnuyorum zaten.su dıer jantları satıyım bıde coıl patlatıcam.
 
Geri
Üst Alt