Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Merhaba 2015 model haziran çıkışlı ibiza style araç sahibiyim. Aracimda geri vitese takarken bazen girmiyor. Biraz ileri alinca giriyor. Bence bir dislide sıkıntı var gibi geliyor. Sizce nedir? Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim...
Benim ki de ayni merak etme. Herhangi bi sorun yok. Debriyaja bas 2 sn bekle oyle takmaya calis kolayca giriyor. Birden geriye takinca bazen gecmiyor.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar aracın kullanım kılavuzunda geri vitese geçme ; "geri vites sadece araç tamamen duruyorken geçer, şanzımanı korumak için motor çalışırken bu vitese geçmeden önce debriyaj sonuna kadar basılı olarak 6 saniye kadar bekleyin." şeklinde belirtilmiş, bilginize.
arkadaşlar aracın kullanım kılavuzunda geri vitese geçme ; "geri vites sadece araç tamamen duruyorken geçer, şanzımanı korumak için motor çalışırken bu vitese geçmeden önce debriyaj sonuna kadar basılı olarak 6 saniye kadar bekleyin." şeklinde belirtilmiş, bilginize.
Aynen, ben de şaşırmıştımEvet arac ozelligi. Benimkilerde yaniyor cunku
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ön sisler sağ ve solu, arka sis de arkayı daha iyi aydınlanıyor aslında. bu yüzden olabilir.Merhabalar, bende 2014 aralik cikisli ibiza kullanicisiyim. Bende bazen yasiyorum. Hafif depriyajdan ayagimi cekip, hafif gaza dokununca kendiliginden oturuyor. Bazen tekrardan debriyaja basip, yeniden geri vitese takiyorum.
[doublepost=1444599836,1444599672][/doublepost]
Evet, benim aractada yaniyor. Fakat mantigi cozemedim. Niye geri giderken sis farlari yansin ki diye sorup duruyorum kendime