Oktay, başımdan geçen birşeyi de ben anlatim. Benim aracımda 1.2 Ibiza ve ben şu Seat 'ı seçtiğim güne dua ediyorum arkadaş ben bu kadar sağlam bir makine görmedim ya valla görmedim
😀
Olay 1 :
Kırmızı ışıkta durdum bir ara sokakta, önümdeki araba ne hikmetse birden dörtlüleri yaktı anlam veremedim. Sonra yeşil ışık yanınca önde ki araçta kalkmayınca herhalde sorun var diye düşünerek o sinirle bastım geri vitese nasıl gittiysem ( sağım komple seri araba dolu, sol tarafım yüksek kaldırım ) o ara fark etmeden sol arka tamponun alt kısmı sağlam şekilde kaldırıma sürttü, baya baya güzel bir ses geldi
😀 Hissettim onu çünkü başımdan aşağıya kaynar sular döküldü
😀 Neyse zaten sinirliyim, birde arabanın sol arka tamponu çizdik iyimi dedim. Arabayı istop ettim indim arabadan bakmaya geçtim arkaya arkadaş elimle tamponu temizliyorum temizliyorum hiçbirşey yok
🙂 Allah Allah tamponu çizmedik mi yoksa dedim ama biliyorum çizdim yani o sesi duydum ki MAŞALLAH hiçbirşey yoktu tamponda...
Olay 2 :
Birgün kardeşimle gidiyorum yolda ve tartışıyoruz hafiften
🙂 Yine bir ışıkta durduk kardeşim arabanın kapısını açtı indi arabadan " ben eve gidiyorum " diyerek. Arkadaş bende ki sinir ya tutamadım kendimi o sinirle birazda herhalde hızlı gittim ki sol tarafımda duran birtane BMC bitane kamyonet vardı (
http://dobrucali.com/bmc/arac/360pc_kamyonet.jpg ) bu kamyonetlerin arka kasaların yan taraflarında siyah lastikler olur bilirsiniz sürtmelere karşı, işte benim aracın sol ön tampon ile bu plastik bir bütün oldu ve sol ön tampon içeri girdi
😀 o halde durdurdum arabayı indim baktım ki harbi tampon içeri göçük durumda, içimden de " heh şimdi olmadı ibiş ( benim arabanın adı ) " dedim ki arabayı geriye çekim bare dedim. Arabayı geri çektim hasarı net olarak incelemek için, birde baktım ki hiç birşey yok ne bir çizik ne bir gömük ya hiçbirşey yok
😀
Olay 3 :
Vardı ama hatırlamıyorum
😀 olayı tam olarak sadece şunu söyleyim bunuda bildiğin incecik bir çizik ile atlattım pasta cila ile çıkabilecek derin değil yani yüzeysel.
Kısaca " Ben Bu Marka Gibi Bir Başka Marka Görmedim, Arkadaş Farklı Marka Bir Araçlada Benim Arabamdaki Gibi Birşey yaşadım Ön Tampon Düştü Bildiğin " Hastasıyım Ben Bu Ibizanın HASTASIIIIIIIIIIIIIIIIYIZZZ DEDEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!