Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun ben şeridi beğeniyorum birçok modeller var araca yapılacak birde kırmızıda farklı renk deneme yapabilirsin daha ateşli olur
Gümüş gri simli olan model
Apollo mavisi güzel olur
Beyaz sade ama dikkat çektirir
Merhaba şerit kötü olmamış ayrı bir hava katmış. Birazda aracı basarsanız çok daha güzel bir görüntü elde etmiş olursunuz ve yok tutuşunuzada fayda sağlayacaktır.
Zevk meselesi tabi ama leon da ön tampon altına siyah folyo, lip ve arkaya difüzör hariç fuzuli ve gereksiz kalabalık sanki.Leonlar tek başına dahi modifiyeli gibi.Sade dokunuşlar daha hoş geliyor bana
Basmak yerine spor yay tak belirli bir oranda belirli muhendisligin disina çıkan araçlar hizli ve agresif kullanimda yoldan çıkabiliyor can ve mal kaybına sebebiyet vermemek icin yay kestirme coilover ya da tirci misali pipiss pipisss havali amortisör yapmani şahsen onermem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.