Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş olsun çağlar malesef polisimiz sıkıntıdan başka pek bişi yaratmıyor başa gelende arkanda sağlam birileri olmadığı sürece mecburen çekiliyor valla..
Ya bular salak yaa.... Millet attıgı makasları yaptıgı tehlikeli hareketleri nette heryerde yayınlıyo bişey yok yolda giden aracı sivil ekip takip edip durduruyo sebeb? Cam filmi?? Bu meslek anlayısı hırsızı kacakcısı serefsizi piyasada kl geziyo bizim polisimiz camında film olan jip yakalıyo; yok ruhsatta renk tekmiş arac ciftmiş ugrastıkları seylere bakın.... Benim zerre kadar inancım yok bu ulkede adalet var diyen yalan soyler....
Gecmıs olsun yalnız ehlıyete nıye ceza puanı yazıyor onu anlamadım,araba benım degıl de baskasının olsa bana mı ceza puanı yazılcak nasıl b sacmalık bu ? Trafık ıcerısınde yapılmıs b kusur soz konusu degılkı
geçmiş olsun Çağlarcım.. Bende 130 TL cam filminden ceza yedim 3 gün önce :S 7 gün içinde trafiğe gidipte kontrolü yapıp sistemden düşürülmesi gerekiyormuş.. Tabi sökmedim ama sistemden düşürttük.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.