Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Geçmiş olsun bana ehliyeti kaptırdım

RED SHARK

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
1,868
Yaş
39
Arkadaşlar sabah evden işe doğru gelirken sivil trafik ekibi arkadan anons ediyormuş (ki ben hiç duymadım)
sonra önümü kestiler noluyo dememe kalmadan ben sivil memur adnan hoppala hayırdır dedim anons ettik durmadın peşindeyiz sonunda kestik önünü eee araba dikkat çekici film var arkadaş bildiğin sorento neyi dikkat çekici film var bizi peşinden koşturdun bakalım arabanın eksiği gediği nedir diye neyse bulamadılar filmden ceza yazdılar sonra da aaa 15 puan yedin senin 90 puan cezan varmış ehliyetine el koyuyoruz dediler 2 ay kaptırdık buda yetmezmiş gibi ehliyetsiz adam araba kullanamzmış arabyıda otoparka çektiler ehliyetli birisi gelip alacakmış bağlama işlemiyle mi uğraşayım ehliyetimin gittiğine mi yanayım anlamadım.

Lanet olsun puan sistemini çıkarana ayrıca istanbuldaki adama da aynı ceza puanaı anadoludaki insanada biz nerdeyse 24 saat araba üstündeyiz anadolu da adam köyünden çıkmıyor ceza yemiyor doğal olarak ama haksızlık bu isyandayım vallahi
 
çok üzüldüm çok geçmiş olsun..evt haklsın galiba..büyük şehirde ceza yeme olasılığı daha yüksek..
 
sıkıntılı durum, geçmiş olsun.
 
sıkma canını Çağlar yapcak bişi yok başka geçmiş olsun.. :(
 
geçmişolsun ehliyet gitmiş alırsın nasıl olsa kardeşim boşver
 
Geçmiş olsun Çağlar ne yazıkki polis ne isterse o oluyor buna da adalet deniyo aslında böyle değil ama minareyi çalan kıılıfı uyduruyo......:kizgin:
 
geçmiş olsun abi, 24 saat'in 14-15 saat'ini araba üstünde geçiren biri olarak 2 ay zorlanıcaksın gibi geliyor :(
 
ÇOk geçmiş olsun kardeşim vardır bundada bi hayır..
 
geçmiş olsun uzucu bı durum...
 
Geri
Üst Alt