Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen 18 ay gecmeden +2 sene veya 150bin km uzatabiliyorsun gecen gun dogus esenyurta sordum 1200 kusur tl dediler.
Fakat 100binden sonra motor ve turbo parcalarinin %60ina kadar karsiliyorlarmis.
Ben 13 aylıkken 2 Yıl uzattım. Kayadibi'nin sigorta bölümünden yaptırdım. Ve öyle bir sınırlaması yok. Aracı ilk alırken sahip olduğu sigorta haklarının tamamınz sahip. Ödediğim ücret. 1370 tl. Sanırım 10 yada 12 taksitti.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.