Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Garanti suresini uzattim.. Detaylar icerde :)

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
S

swotr

Guest
Arkadaslar bugun aracimin garanti suresini 2 sene daha uzattim.. bilinenin aksine 18 degil 16 ayi doldurmamis olmak sarti varmis bilginize.. Bende tam bu ay 16. aydaydim, 18 diye bekliyordum.. Fiyat 1097tl .. 150bin km limiti var.. Ilginc bi nokta 100bin km gecince turbonun %60 ini karsiliyor.. Anlasilan turbo masrafli probleme meyilli:rolleyes: .. Sozlesmenin altinda da kapsama girmeyen ufak puntolarla yazilmis bir ton durum var :confused:
 
hayırlı olsun diyelim o zaman.. :)

aracın bakımları düzgün bi şekilde serviste yapıldığı taktirde vs. "iyi niyet garantisi" adı altında değişen parçanın meblası büyükse bi kısmını, işçiliğini, bazen hepsini verir zaten..Porsche gibi 4.5 yaşındaki bi arabaya sandık motoru iyi niyet garantisi altında vermez Seat tabii o ayrı.. :D :D
 
Genelde tüm markalarda uzatmalı garantilerde bazı kısımlar garanti kapsamı dışında kalıyor :)
 
Geri
Üst Alt