- 48 -
Kayıtlı Üye
bilal o an ne hissettiğini tahmin edebiliyorum çünkü benzer bir kazayı o hızda olmada 160 la yaşadım..kopmle jantla birlikte arka tekerim çıktım 3 teker üstünde kalmış ve dönemeye başladım sonra güm güm güm bariyerlere ve durdum..bende de kemer yoktu tek avantajım senin gibi arabaya gömülmem idi..
yaşanan sarsıntı anlatılamıyor zaten arkada 3 kız arkadaşım vardı..bir şeyleri yok zannetmiştim ama ertesi gün okula geldiğimde..boyunlarında dısk kayması meydana gelmiş ve boyunlukla okula gelmişlerdi...
ve sen bu sartının nerdeyse iki mislini yaşadın..çok geçmiş olsun..
ve şunu söylemeden edemeyeceğim..kim derse desin sağlam arabaymış..darbeler hep dışarda kalmış kabin içi sağlam duruyor o sarsıntıya o darbelere rağmen..
yaşanan sarsıntı anlatılamıyor zaten arkada 3 kız arkadaşım vardı..bir şeyleri yok zannetmiştim ama ertesi gün okula geldiğimde..boyunlarında dısk kayması meydana gelmiş ve boyunlukla okula gelmişlerdi...
ve sen bu sartının nerdeyse iki mislini yaşadın..çok geçmiş olsun..
ve şunu söylemeden edemeyeceğim..kim derse desin sağlam arabaymış..darbeler hep dışarda kalmış kabin içi sağlam duruyor o sarsıntıya o darbelere rağmen..