tugra kazım
Kayıtlı Üye
kokmuş ciger para etmezz :şoför bizim nazarımızda 🙂
reset degil ne yaparsanız yapın elimizden kurtulamazsınız o kanadınızı tek tek yolacaz 😛😛😛puhahapuhahapuhahapuhahabi reset atmak lazım size anlasıldı kokten temizlikk😀 yoksa saka maka olcaklar sampiyon taşla göz arası
kuzu şiş nietine kadıköyde işinizi bitirecezz paşacımm suyunuz ısındı dur demenin vakti giliyor 😀reset degil ne yaparsanız yapın elimizden kurtulamazsınız o kanadınızı tek tek yolacaz 😛😛😛puhahapuhahapuhahapuhaha
heyt be nerde sizde o yürek hani bi hatırlarsanız bayrakları astınız kornolar çalıyonuz şampiyonuz diye ama daha maçın bitmesine 10 dk var denizli siz madar etti biz şampiyon olduk aziz o zaman tam 10 bin liralık havai fişek almış adam atamadı onları bizede vermedi vereydi yarı fiyatına alırdık😀 yani uzunlafın kısası siz hep hayal alemin desiniz gene hayal kuruyonuz neyse umut sizin olsun gerçekler bizim puhahapuhahapuhahakuzu şiş nietine kadıköyde işinizi bitirecezz paşacımm suyunuz ısındı dur demenin vakti giliyor 😀
peh pehh pehh o kadar sey yazmış boş laf hepsii lafın özü fenerbahcedir paşammmm 😀heyt be nerde sizde o yürek hani bi hatırlarsanız bayrakları astınız kornolar çalıyonuz şampiyonuz diye ama daha maçın bitmesine 10 dk var denizli siz madar etti biz şampiyon olduk aziz o zaman tam 10 bin liralık havai fişek almış adam atamadı onları bizede vermedi vereydi yarı fiyatına alırdık😀 yani uzunlafın kısası siz hep hayal alemin desiniz gene hayal kuruyonuz neyse umut sizin olsun gerçekler bizim puhahapuhahapuhaha
de get la:dragpeh pehh pehh o kadar sey yazmış boş laf hepsii lafın özü fenerbahcedir paşammmm 😀
peki gidiyorum ama gözüm üstünüzde 😀 inş bi yenilgi serisi yakalarsınızda allahın izniylee :şoförde get la:drag
puhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha çok güldüm ya öyle bişey yokpeki gidiyorum ama gözüm üstünüzde 😀 inş bi yenilgi serisi yakalarsınızda allahın izniylee :şoför
Çekemiyorlar paşammm 😱😱😱puhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha çok güldüm ya öyle bişey yok
aynen kardeş yaÇekemiyorlar paşammm 😱😱😱