serkanreis
Kayıtlı Üye
Doğru sizin başkanı beğeniyorum kendisine bakıyor.Botoks ,gerdirme ekletme falan düzgün görünüyor🙂
abi bu gidişle o başkan selilüt felan aldırmaya başlarpuhahapuhahapuhahapuhaha
Doğru sizin başkanı beğeniyorum kendisine bakıyor.Botoks ,gerdirme ekletme falan düzgün görünüyor🙂
abi bu gidişle o başkan selilüt felan aldırmaya başlarpuhahapuhahapuhahapuhaha
adamda para var huzur var parayı harcayacak yer bulamıyor ne yapsın
:kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin: akşam kafayı yedimcimbom sneijder dan eksik çıktığı maçta paşaya yenildi.
paşa :2 cimbom :1
puhahapuhahapuhaha😎:muahaha: bende yha 2 , 3 tane daha atarlar dedim yha 🙂:kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin: akşam kafayı yedim
puhahapuhahapuhaha😎:muahaha: bende yha 2 , 3 tane daha atarlar dedim yha 🙂
cumayla pazarla alakası yok be kardeşim adamların oynadıgı topu gördün atsammı atmasammıı mıy mıyy istek yok büyük takımlarda yada nasılsa yenerim diemi düsünüyolar ne alın sıza yenersiniz oluyor vala kazansan iyimiş yaha nasılsa yediniz yediniz bi deneden bişey olmazdı ne umduruyor ne güldürüyor iste futbol artık bu haldeKazım abi ben koyu galatasaraylıyım ama dün yenileceğinden emindim hatta maç sonucuna (Kasımpaşa 3 - 1 Galatasaray) skor bile oynadım 50 lira oran veriyordu. Ben emindim yenileceğimizden çünkü bizim ilk maçlarımız cuma'ya denk gelirse %99 kaybediyoruz. Kasımpaşa dün 3'cüyü atsaydı 500 lira para alıcaktım
cumayla pazarla alakası yok be kardeşim adamların oynadıgı topu gördün atsammı atmasammıı mıy mıyy istek yok büyük takımlarda yada nasılsa yenerim diemi düsünüyolar ne alın sıza yenersiniz oluyor vala kazansan iyimiş yaha nasılsa yediniz yediniz bi deneden bişey olmazdı ne umduruyor ne güldürüyor iste futbol artık bu halde