G.Antep İst..ve yaşadıklarım..önemli notlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan - 48 -
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun abi zor geçmiş yolculuk...

Zincir ya da palet illaki bulundurmak gerekir ama lastikler çok önemli , 4 tane kaliteli Kış lastiklerini taktınmı banamısın demiyor araba.
Ara tatillerde Van'dayken Sarıkamış'a gidip geliyoduk kayağa, bir çok kez Buzlu karlı yollardan geçiyoduk , ki o yolu bilen bilir , -25 dereceler mi diyim , Sağ'a Sol'a uçmuş tırlarmı diyim , ne desen oluyordu yolda , ama bi kez olsun zincire gerek duyduğumuzu ve de yolda kaldığımızı hatırlamıyorum .

Biz orda 4 yıldır Michelin Pilot Alpin A2 kullanıyoruz , süper bi lastik... Pahalı bir lastik ama kesinlikle Tavsiye ederim... Şimdi A3 ü çıktı sanırsam...

large_Pilot_Alpin_PA2_V_W.jpg

Zincir ya da palet illaki bulundurmak gerekir ama lastikler çok önemli , 4 tane kaliteli Kış lastiklerini taktınmı banamısın demiyor araba.
Ara tatillerde Van'dayken Sarıkamış'a gidip geliyoduk kayağa, bir çok kez Buzlu karlı yollardan geçiyoduk , ki o yolu bilen bilir , -25 dereceler mi diyim , Sağ'a Sol'a uçmuş tırlarmı diyim , ne desen oluyordu yolda , ama bi kez olsun zincire gerek duyduğumuzu ve de yolda kaldığımızı hatırlamıyorum .

Biz orda 4 yıldır Michelin Pilot Alpin A2 kullanıyoruz , süper bi lastik... Pahalı bir lastik ama kesinlikle Tavsiye ederim... Şimdi A3 ü çıktı sanırsam...

large_Pilot_Alpin_PA2_V_W.jpg

ah burda olsan yapacam o işi de yarım ev orada yarım ev burada yoksa kış lastiği istemem mi..adamlar o kadar para harcıyorlar lastiklerin hesaplarını falan yapıyorlar..boşuna mı

ah burda olsam yapacam o işi de yarım ev orada yarım ev burada yoksa kış lastiği istemem mi..adamlar o kadar para harcıyorlar lastiklerin hesaplarını falan yapıyorlar..boşuna mı

şuan İstanbul'da mısın Varol abim. ?? 🙂
yol biraz tatsız olmuş ama sağ salim geldiğine göre sorun yok..
bu arada ismi komik ama son fotodaki kitin adı "kar pençesi".. 🙂

şuan İstanbul'da mısın Varol abim. ?? 🙂
yol biraz tatsız olmuş ama sağ salim geldiğine göre sorun yok..
bu arada ismi komik ama son fotodaki kitin adı "kar pençesi".. 🙂

evt geldim yiğit evdeyim uzattım ayaklarımı tv netteyim tvye bakıyorum gözlerim de kapanıyor....
kar pencesi ..hangisi bilmiyorum ama o resimlerden birinin fiyatı 300 liranın üstünde idi

evt geldim yiğit evdeyim uzattım ayaklarımı tv netteyim tvye bakıyorum gözlerim de kapanıyor....
kar pencesi ..hangisi bilmiyorum ama o resimlerden birinin fiyatı 300 liranın üstünde idi

o zaman yarın akşam 3-5 toplanıp yemek yiyelim yahu.. 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt