Full Link Yandex Harita

Alp Emre

Kayıtlı Üye
Herkese selamlar, yaklaşık 3-4 aydır arabamı kullanmıyorum.
Bugün Full Link ile telefonumu bağladığımda yandex harita özelliğinin geldiğini gördüm ancak bu ülkede kullanılamıyor hatası veriyor.
Bilgisi olan var mı?

Tşk.

Araç ekranları için (Android Auto & Carplay) Yandex sadece Rusya'da çalışacak ve deneme sürümü sonunda ücretli bir hizmet olacak. Yani çok beklentiye girilecek bir durumu yok bence.

Araç ekranları için (Android Auto & Carplay) Yandex sadece Rusya'da çalışacak ve deneme sürümü sonunda ücretli bir hizmet olacak. Yani çok beklentiye girilecek bir durumu yok bence.
Yandex'in hakkı ödenmez hocam 🙂 İyiki telefonlar da bari (şimdilik) ücretsiz.

Yandex'in hakkı ödenmez hocam 🙂 İyiki telefonlar da bari (şimdilik) ücretsiz.
Bağdat caddesine beni inatla ters yöne sokmaya çalışıp sonrasında da mecburen sahildeki kilit trafiğin içine sokup 1 saatimi yediğinden beri kullanmıyorum, benim için pek hakkı yok o yüzden 🙂 Bu tarz şeyleri de bir kere yapmadı. 10 kere sıkışıklığın ortasına attıysa 1 kere trafikten kurtardı 😀

Türkiye'de hizmete başladığı günden beri Google Maps'le mutluyum ben 😀

Bağdat caddesine beni inatla ters yöne sokmaya çalışıp sonrasında da mecburen sahildeki kilit trafiğin içine sokup 1 saatimi yediğinden beri kullanmıyorum, benim için pek hakkı yok o yüzden 🙂 Bu tarz şeyleri de bir kere yapmadı. 10 kere sıkışıklığın ortasına attıysa 1 kere trafikten kurtardı 😀

Türkiye'de hizmete başladığı günden beri Google Maps'le mutluyum ben 😀
Valla yok ya yandex candır tatile giderken google maps saçma sapan yerlere sokup sokup tekrardan otabana soktu valla canımı sıktı birde karanlık yol eklendi beni iyice bitirdi o gün. Birde full link ile alakalı bir konu açılmışken sormak isterim benim aracımda bazen full link bağlantısı kesiliyor sebebi ne olabilir acaba ? Genellikle ıssız yerlerde oluyor. Kablodan olmadığına eminin.

Valla yok ya yandex candır tatile giderken google maps saçma sapan yerlere sokup sokup tekrardan otabana soktu valla canımı sıktı birde karanlık yol eklendi beni iyice bitirdi o gün. Birde full link ile alakalı bir konu açılmışken sormak isterim benim aracımda bazen full link bağlantısı kesiliyor sebebi ne olabilir acaba ? Genellikle ıssız yerlerde oluyor. Kablodan olmadığına eminin.
Komple kopuyorsa %99 kablodandır. Sadece navigasyon/müzik gidiyorsa fakat ekranda Android Auto veya Carplay çalışmaya devam ediyorsa, ıssız yerlerde mobil internet sinyali alamadığı için gidebilir. Gideceğiniz bölgenin haritasını önceden download ederseniz bu sorunla karşılaşmazsınız. Sadece canlı trafik bilgisi alamayabilir.

Bu arada özellikle Android Auto kablo konusunda aşırı seçici. Benim gözlemlediğim en düzgün 5mbit ve üstü (USB 3.1 ve üstü) yüksek amper destekleyen kısa kablolar (30cm) çalışıyorlar. Carplay için MFI sertifikalı herhangi bir kablo düzgün çalışır.

Bir de telefonunuzun USB soketini inceleyin, bazen pamuk parçası vs kaçıp bağlantı kurmayı zorlaştırıyor. Öyle bir durum varsa bir kürdan/toplu iğne yardımıyla içini temizleyebilirsiniz. Temizlik yapmadan önce telefonu tam olarak kapattığınızdan emin olun, yanlışlıkla kısa devre ihtimalini azaltmış olursunuz.

İlginçtir Yandex ve Google Maps ile deneyimim herkesten çok farklı bu arada. 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt