Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Full link hk.

bugün de ender elektronikte hareket halinde kesilme olayını çözmüş oldum. şu an için bir eksiğim kalmadı. :)
 
Eğer tek derdiniz navigasyonsa zaten android auto ile de bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Para harcamadan önce şunu bir deneyin isterseniz. Rock ****ut 'u kurun telefona, telefonu yansıtmayıp araçtan rockscout uygulamasını açın. Mirrorlink sertifikalı olduğu için araç hareket halinde de olsa görüntü aktarımını kesmeyecektir. Rockscout içerisinden Youtube Uygulamasını açıp mirrorlink ana ekranına dönün, sonra ekran paylaşın. Eskiden bu şekilde biraz zorlayınca hareket halinde kesilmeden görüntü aktarabiliyordu.
mesajınızı gördüğümde ender de işimi halletmiştim ama şu haliyle navigasyon dışında telefonu herşeyi ile kullanmak oldukça hoş geldi. teşekkür ederim tavsyenize.
 
Tekrar merhaba,

Yeni ateca full link aktivasyonu yaptirabilen var mi ?
 
Merhaba.izmirde hareket halinde videoyu açan bir yer varmi bilen varmi.saygilar.
 
Bugün ankara doğuş oto ya sordum. 1600 dediler. Android telefonunuz varsa çok tavsiye etmiyorlar.
 
Yeni ateca ile standart olacak demişlerdi full link için ellerinde kod var ise her servis yapar bunu dışarıda yapanlarda servis kodu alıyorlar

Kimse yapamiyor hocam aktivasyonu. Ispanya’ya kadar yazdik bekleyin, ne zaman yapilacagina dair ongorumuz yok diyorlar ...
 
Geri
Üst Alt